Informatieveiligheid en privacy.. Mind Your Step!

Organisaties en mensen bewustmaken, in beweging brengen en alert laten blijven op het vlak van informatieveiligheid en privacy is uitermate belangrijk. Wij helpen je hier graag bij. 

 

Al een groot aantal jaren werkt soul:made vanuit private en publieke organisaties aan het oplossen van vraagstukken op privacy- en informatieveiligheidsvlak. Want hoe krijg je zo’n onderwerp nu echt in het hart en hoofd van mensen? Hoe worden én blijven jouw collega’s alert in hun dagelijkse werkzaamheden als het gaat om de uitdagingen en risico’s die in deze (digitale) wereld op de loer liggen? En hoe laat je aan burgers,  klanten en eigen collega's zien dat je een informatieveilige organisatie bent? Een complex onderwerp, waar wij ons als soul:made helemaal in thuis voelen. En wat we de afgelopen jaren met succes in praktijk hebben mogen brengen voor een groot aantal gemeenten, organisaties in het bedrijfsleven en overheidsinstanties zoals de Taskforce Bestuur en Informatieveiligheid Dienstverlening, de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten, de VNG, et cetera.

 

Dat is ook de aanzet geweest voor dit platform Mind Your Step en onze bijbehorende game. Een platform bedoelt voor iedereen die informatieveiligheid en privacy binnen de eigen organisatie een warm hart toedraagt. Een platform waarop je gerichte kennis en ervaring over deze onderwerpen kunt opdoen én kunt delen. 

 

Dit platform bevat ook een kennisbank waar we onder meer praktische en direct toepasbare tipsheets, filmpjes, infographics ontsluiten. Heb je zelf dit soort materialen tot je beschikking, die herbruikbaar zijn voor andere organisaties? Stuur ze ons toe en wij plaatsen ze in de kennisbank. 

 

Extra hulp nodig? We denken graag met je mee over een bewustwordingscampagne op maat voor jouw organisatie.

 

Honderd procent veilig bestaat niet, maar door ons platform actief te gebruiken, kom je met jouw organisatie dicht in de buurt!

 

Soul:made is aangesloten bij Cyberveilig Nederland, dé belangenvereniging binnen de cybersecurity sector. Cyberveilig Nederland heeft als doel de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen.

 

Contact?

Wij helpen je graag!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.